Activiteiten in
de Ardèche

Beleef Frankrijk op zijn mooist. Tijdens uw vakantie
in Auberge Le Romarin staat u er middenin.

Activiteiten

Frankrijk op zijn mooist.

De Ardèche, voor velen een bekend stukje Frankrijk met zijn prachtige kastanjebossen,zijn grillige rotsformaties, zijn krachtige rivieren..... landschappen waar je alleen maar van kunt dromen.  En dan dat klimaat, dat heerlijke Zuid Franse klimaat.

Activiteiten

Voor de sportievelingen onder ons is de Ardèche een waar feest. De activiteiten die u hier kunt doen zijn legio. Wandelen, fietsen, paardrijden, tennissen, vissen, mountainbiken, kanovaren, canyoning, speleologie, paragliding en nog veel meer.

Maar de ardèche leent zich ook uitstekend  voor minder inspannende activiteiten zoals gewoon lekker zonnebaden op een van de vele strandjes aan de rivier, de plaatselijke markten bezoeken of enkele historische stadjes bezichtigen. Genieten op een typisch frans terrasje, heerlijke ardèche wijn proeven in de omliggende caves of een dorpsfeesten bijwonen.Verder zijn er nog de musea, de kastelen en de grotten die zeker een bezoek waard zijn.

Excursies

Wij hebben in het hotel een map ter beschikking  voor dagtrips met de wagen of met de motor. Over heel wat activiteiten kan je bij ons terecht voor de nodige informatie. Ook verzorgen wij graag voor u de reservaties. Voor fietsers en wandelaars hebben we tal van routesbeschrijvingen en kaarten die u kan meenemen op de trip.